Drömfrisyren och vackra stenar

Är det något som komplimenterar ett smycke med vackra stenar lika väl som en snygg frisyr? Det skadar inte i alla fall, om man säger så. I dag skriver vi om hår, jobbiga frisörkunder samt om halsband som är lite extra inne just nu.

 

hår löshår peruk MINDRECharma Stockholm med en snygg frisyr och accessoarer som ett häftigt smycke med stenar? Ja, läser du vidare kan du få tips på hur du och din frisör förstår varandra bättre men också vad som kan gå fel när en kund begär lite för mycket av sin frisör.

 

Det är inte alltid det är lätt att vara frisör, klippningar kan vara komplicerade, kunder kan vara krävande och tiden räcker inte alltid till. I en artikel i Dagens Nyheter kunde vi nyligen läsa om hur en särskilt missnöjd kund tvingade sin frisör att göra om sin behandling och fortfarande efter åtta timmar ändå inte var nöjd med resultatet och vägrade att betala. Frisören visste då inte annat än att tillkalla polis, som fick komma och både reda ut och agera fredsmäklare.

Lär er tala samma språk

Mm, det kanske inte är lätt alla gångar att tillmötesgå en kund, särskilt om man inte riktigt förstår varandra. I Expressen står det vidare att man för att få den frisör en önskar, ska lära sig frisörernas språk. Vägen till rätt frisyr är kanske inte rak alltid, men den kan förenklas om man anstränger sig lite. De tips vi hittar i nyheten listar vi här:

  • Ta med bilder på den frisyr som du vill ha, gärna flera bilder
  • Se till att du har tid att prata igenom med din frisör så att ni hinner prata igenom allt som ska göras och så att ni är på samma sida
  • Var realistisk och prata med frisören om vad som verkar rimligt
  • Glöm inte att kändisars hår ofta är superstylade och piffas till hela tiden av experter

Oavsett om man är en besvärlig kund eller inte är det givetvis alltid roligt med en snygg frisyr i slutänden, som drar blickarna till sig på stan. Med ett häftigt smycke blir det ännu coolare. I en nyhet i Göteborgs-Posten kan vi läsa om vad för smycken som är inne, till vardag och till fest. Stora smycken, med stenar exempelvis, gör att halsen markeras snyggt samt centrerar ens look.