Smycken och smycken

Smycken följer trender även det, liksom andra accessoarer samt klädesplagg och skor. Men vad är egentlige den senaste trenden vad gäller piercings? Och vems smycken är det som nyligen var ute på auktion, för flera miljoner kronor?

 

smycke3Enligt en artikel i Expressen är det inget mindre än bröstpiercade t-shirts och tröjor som är den nya trenden, förvånande nog. Många kändisar har dessutom redan hunnit haka på det nya innemodet, piercade bröstvårtor tycks vara här för att stanna. Men är du rädd för att pierca just bröstvårtan eller en annan del av kroppen men ändå vill ha en snygg ring någonstans, så kan det vara rätt så revolutionerande, något som även Nyheter24.

 

Men var hittar man egentligen smycken för att fästa likt en piercing i tröjan eller t-shirten? På https://rockflame.com/ finns massor att välja bland, både för riktiga piercingar men dessutom för fake-varianter som blir mer och mer vanligt och populärt.

 

Dyra smycken på auktion

 

Den som är sugen på lite mer dyrbara smycken gjorde däremot rätt i att besöka auktionen som sålde ut Elizabeth Taylors hundratals juveler till högstbjudande. Det uppskattade värdet av det som gick under klubban var cirka 190 miljoner kronor. En hel del pengar alltså. Det var nämligen så att den stora filmstjärnan Elizabeth Taylor hade sammanlagt 269 juveler, eller i alla fall är det så många av hennes ädelstenar som nu skulle säljas. Många av smyckena var faktiskt gåvor från flera av hennes många män, Taylor var nämligen omsvärmad under hela sin livstid. I Svenska Dagbladet kan en läsa att en hel del av smyckena var från hennes vän, den även bortgångne, popikonen och stjärnan Michael Jackson.

Elizabeth Taylor var även gift flera gånger, ibland gifte hon om sig med samma personer. Hennes olika gemål är:

  • Conrad Hilton Jr.
  • Michael Wilding
  • Mike Todd
  • Eddie Fisher
  • Richard Burton (två gånger)
  • John Warner
  • Larry Fortensky

 

Men det som är härligt att veta är att man kan ikläda sig vackra smycken utan att dessa för den delen är värda flera miljoner, och ett fint smycke behöver inte alls vara klätt i juveler av olika slag. Ibland är det avskalade och enkla det allra snyggaste, och många trivs de facto inte i gnistrande halsband och ringar.